Truck Service Visser Zwaag

Al ruim 30 jaar is Truck Service Visser uw bedrijfswagen specialist, op slechts 5 minuten afstand van de A7. Ons deskundige personeel staat dagelijks voor u klaar, om samen, te zoeken naar de beste oplossingen voor uw mobiliteit Sinds 1983 is Truck Service Visser B.V. uw specialist in Renault bedrijfswagens. Snelle service en klanttevredenheid zijn onze kernwaarden.

De Factorij 31
1689 AK, Zwaag
Nederland

Renault

De eerste 30 jaar was Truck Service Visser een Renault dealer maar na de fusie van Renault met Volvo hebben Theo en Arie zich aangesloten bij de Toptruck formule. Ondanks de overstap naar Toptruck blijven we natuurlijk wel specialisten op het gebied van Renault Trucks en kunt u onverminderd bij ons terecht met uw Renault. Door de overstap naar Toptruck zijn we meer neutraal en kunnen we u beter van dienst zijn met ongeacht welk merk vrachtwagen dan ook. Doordat we nu aangesloten zijn bij Toptruck, kunnen wij u helpen bij pech waar uw chauffeur zich ook bevind binnen Europa. Ons netwerk heeft service punten door heel Europa.

 

Sinds 1 april 2018 heeft Nico de Graaf het bedrijf overgenomen van de broers. Truck Service Visser blijft een modern familiebedrijf met ouderwetse normen en waarden. Wij zullen met onze kennis van de moderne technologie u ouderwetse service verlenen. Daar staan wij voor. En daar gaan wij voor.

Nico de Graaf heeft een vrolijke bui.

Of u nu een nieuwe vrachtwagen of bedrijfswagen wilt kopen of dat het een gebruikte moet zijn, wij gaan, in overleg met u, op zoek tot we gevonden hebben wat u zoekt.

Wij kunnen uw wagen onderhouden wanneer u dit aangeeft of we kunnen u een onderhoudsplan bieden waardoor u zo min mogelijk kans heeft op een ongewenst strandgeval. Maar ook in dat geval zullen we alles wat in onze macht ligt doen om u zo snel mogelijk te helpen zodat uw wagen weer zo spoedig mogelijk de weg op kan.

Openingstijden

Werkplaats

Maandag 08.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 08.00 tot 17.00 uur
Woensdag 08.00 tot 17.00 uur
Donderdag 08.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Waarom zou u kiezen voor VSR?

  • Liefde voor uw Renault of Dacia
  • 20 leden door heel Nederland
  • Advies voor onderhoud en aankoop
  • Gebruikt Renault diagnose apparatuur
  • Euro's voordeliger
  • Gebruikt speciaal gereedschap Renault
  • Ieder lid is Bovag lid
  • Pechhulp door heel Europa
  • Dé specialist in Renault en Dacia
  • Getraind voor alle Renault modellen
Wij zijn

Aangesloten bij