• VSR
  • VSR
  • VSR
  • VSR

Dedemsvaart

Een nieuwe Renault specialist te Dedemsvaart. Autobedrijf Koerhuis.

Autobedrijf Koerhuis in vijf jaar uit het jasje gegroeid
‘Uitbreiding van werkplaats en kantoorruimte was hard nodig’

DEDEMSVAART – ‘Wij zijn er klaar mee’, staat er op de website van Autobedrijf Koerhuis Dedemsvaart te lezen. Klaar met de verbouwing waar men in augustus 2013 mee is begonnen. De werkplaats is uitgebreid en nu geschikt voor elke auto, camper, vrachtwagen. Ook zijn er diverse kantoren boven de showroom gebouwd en heeft het hele pand een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Afgelopen zaterdag is het vernieuwde bedrijf decor geweest voor een open huis en werd samen met een groot aantal gasten ook het vijfjarig bestaan gevierd.

‘Ik ga hier gewoon enorm mijn best doen’, sprak Harry Koerhuis vijf jaar geleden bij de opening van zijn eigen autobedrijf aan de Archimedesstraat 11 te Dedemsvaart. En dat heeft hij samen met zijn vrouw Annet en een gemotiveerd team van medewerkers gedaan. ‘Het hoeft allemaal niet zo groot te worden’, was een andere uitspraak van de enthousiaste ondernemer. Maar inmiddels heeft het bedrijf naast Harry en Annet wel negen medewerkers in dienst. Ook de klantenkring is flink uitgebreid, maar een echte verklaring voor het succes weet Koerhuis niet te geven. ‘Je hebt me die vraag wel eerder gesteld’, lacht hij. ‘Maar ik weet het niet. We zijn een laagdrempelig autobedrijf waar iedere klant gewoon binnen kan lopen. Ook in de werkplaats om te zien wat onze monteurs met de auto doen. Wij vinden het belangrijk dat de klant betrokken blijft bij zijn auto in plaats van de sleutels af te geven en af te wachten. Als er wat met de auto is, maken we samen met de klant een ritje om de klacht duidelijk te maken.’

De werkwijze van Autobedrijf Koerhuis wordt door velen gewaardeerd. De mond –tot-mond reclame zorgt voor een verder uitdijende klantenkring. Niet voor niets beschikt het autobedrijf nu over vijf bruggen die iedere dag volop in gebruik zijn. ‘Dankzij de hoge toegangsdeuren kunnen we nu ook bussen, campers en dergelijke tot vier meter hoog binnen brengen’, zegt Harry over de uitbouw van de werkplaats. De ruimte is maar liefst 8 meter hoog zodat ook de brug op maximale hoogte gezet kan worden. ‘Het was wel een flinke logistieke klus’, vult Annet aan. ‘We moesten eerst de vloer in het nieuwe gedeelte en de showroom laten leggen en konden pas daarna de oude werkplaats onder handen nemen. Maar door deze werkwijze kon ons werk gewoon doorgaan. De klant heeft er absoluut geen hinder van ondervonden.’ De vloer is voorzien van een speciale coating waardoor er geen vloeistoffen in de grond verdwijnen.

De eerste reacties van klanten zijn zeer positief. ‘Men vindt het super’, zegt Annet. ‘Er is meer ruimte en dat vindt men fijn.’ De vernieuwede showroom met receptie biedt ook ruimte voor klanten die op de reparatie of onderhoud aan hun auto kunnen wachten. De koffie staat altijd klaar. ‘Voor ons is een goede en open communicatie belangrijk, zowel met klanten als onderling in het bedrijf. Dat wordt door iedereen goed gewaardeerd.’ Naast het ‘gewoon mijn best doen’ heeft Autobedrijf Koerhuis tal van positieve punten om de groei van het bedrijf, ondanks het zware economische klimaat van de afgelopen jaren, te kunnen begrijpen.

 

Spanning voor de verbouwingsdrukte. Bent u ook zo benieuwd hoe het er nu uitziet? Kom eens langs, u bent van harte welkom!!

Contact VSR

attention open in a new window AfdrukkenE-mail

John van der Drift (Secretaris)
Sinaasappelstraat 177/179
2564 EP 's-Gravenhage
Telefoon: 070 3239511

 
facebook 32 twitter 32 linkedin YouTube-social-squircle red 48px Logo Google plus

meerinfo

 

Espace 2015

attention open in a new window AfdrukkenE-mail

meerinfo

Sport

attention open in a new window AfdrukkenE-mail

meerinfo

bovag0  TotalLogo  carm0 carmf0